Home

Histori | Foto Album | Fshatrat | Feja | Islami | Kristianizmi | Lidhje | Kontakt | Personalitete | NrTelelefoni | Bisnez | Muzike
Bujrem! e mire se vini ne qytetin e kavajes
Bisnez

Bisnezmenet Kavajas ne shqiperi dhe diaspore

Ky vend eshte i rezervuar falas per kavajesit

Nese deshironi te eksozoni firmen tuaj, ose te dikujt qe ju e njihni, ketu atehere na dergo informacione.