Home

Histori | Foto Album | Fshatrat | Feja | Islami | Kristianizmi | Lidhje | Kontakt | Personalitete | NrTelelefoni | Bisnez | Muzike
Bujrem! e mire se vini ne qytetin e kavajes
Foto Album

Ketu, ne te ardhmen e afert, do te gjeni fotografi nga qyteti i Kavajes dhe rrethinat perrreth saj.

Cat in needlepoint; Actual size=180 pixels wide

Punim (qendisje) me dore.

Man playing guitar; Actual size=240 pixels wide

Ketu kam dale vitin e kaluar ne plazhin e Golemit bashke me Gruan time dhe nje shokun tim nga Kanadaja bashke me gruan e tij dhe femijet.