Histori | Foto Album | Fshatrat | Feja | Islami | Kristianizmi | Lidhje | Kontakt | Personalitete | NrTelelefoni | Bisnez | Muzike
Bujrem! e mire se vini ne qytetin e kavajes

Ne vend te parathenies!

Ashtu si cdo qytet tjeter i shqiperise, edhe Kavaja ka historine e saj te mbushur plot e perplot me ndodhi, bema, legjenda etj.

Ne kete web site te re do te perpiqem qe te sjell nje imazh te plote lidhur me qytetin e Kavajes, historikun qe nga kohet e lashta, natyrisht sic e kane trajtuar historianet tane gjate koheve, e deri ne ditet e sotme.

Gjithashtu ju ne kete web site do te gjeni kulturen tradicionale, fetare e qytetare te kavajaseve si qytet dhe te fshatrave perrreth saj, duke filluar nga Synei, Qerreti, Golemi, Blerimaj, Lekaj, zikxhafaj, Spillej etj.

Duke menduar se shpalosja e vecorive te qytetit te Kavajes, si popull, vendosje gjeografike etj. do te beje qe te njihet me mire historiku i ketij qyteti me zemer gjigande.

Per kete jane te lutur te gjithe Kavajesit/et qe te kontribojne ne pasurimin e kesaj web site, qe te dalin ne pah vlerat reale te Kavajes.

Cat in needlepoint; Actual size=180 pixels wide

Ketu une planifikoj qe te vendos foton me karekteristike te qytetit te Kavajes. Por he per he nuk e kam menduar se cdo te vendos konkretisht. Ju lutem jepni idene tuaj. ose e-mel-oni nje foto te cilen doni qe te t'a publikoni ne kete web site.