Home

Histori | Foto Album | Fshatrat | Feja | Islami | Kristianizmi | Lidhje | Kontakt | Personalitete | NrTelelefoni | Bisnez | Muzike
Bujrem! e mire se vini ne qytetin e kavajes
Kontakt

Une do te jem mjaft i gezuar sikur ju te me dergoni nje e-mail ku te tregoni verejtet dhe sygjerime e juaja!

Do you share my hobby? Have any feedback on my instructions? Want to contribute some tips of your own? I'd love to hear from you.

Just click this address to send me mail:
Kliko me poshte dhe shkruaj idete dhe sygjerimet e tua:

Kliko ketu

I'll post any useful information I receive. Don't worry, I'll be sure to to give you credit!